Eksempler på opgaver Barselsservice udfører

Barselsservice udfører en lang række opgaver. Nedenstående er blot eksempler på, hvad jeg kan – hvis du har andre ønsker eller ideer, ringer du bare til mig, og så finder vi ud af det.

Barselsservice kan Ledsage til 8-ugers undersøgelse

Hvis du synes, det er ubekvemt at skulle have baby med ind til lægen, når du skal til 8-ugers undersøgelse, kan Barselsservice tage med og sidde i venteværelset med baby, mens du får foretaget undersøgelsen.

Få ro til at få en lur i løbet af dagen

Har du svært ved at tillade dig selv at sove midt på dagen? Er det frygt for at baby vågner så snart, du lægger hovedet på puden? Er det svært at finde ro, når opvasken flyder, vasketøjet hober sig op eller nullermændene bare vokser?
Så kan Barselsservice hjælpe dig og holde øje med baby, så du ikke behøver rejse dig for at give sutten, jeg kan tage opvasken, støvsuge og lægge tøj sammen.
Ligegyldigt hvad – så er det vigtigste, at vi finder en måde hvorpå, du kan lægge dig til at sove og få sovet ud.

Barselsservice kan ledsage til babysvømning

Det kan godt virke lidt uoverskueligt, når man skal afsted til babysvømning første gang. Hvor gør jeg af min baby, mens jeg selv bader? Kommer baby ikke hurtigt til at fryse, når jeg selv skal have tøj på? Hvad nu hvis baby skriger, når han skal i bad?
Jeg tager med første gang og hjælper dig med at udvikle en effektiv omklædnings-rytme, så du roligt kan tage afsted fremover.

Lave et godt måltid mad til dig

Din energi som mor er altafgørende for dit velbefindende. Og søvn er som sagt en overdrevet vigtig faktor, men ordentlig mad er også afgørende.
Ofte kan det dog være svært at få lavet noget ordentligt mad og dernæst at få det spist. Måske er du overdrevet træt og har kun lyst til hurtigt energi og måske græder din baby meget, så du ikke føler, du kan lægge hende fra dig for lige at få lidt at spise.
Jeg kan komme og lave dig en lækker frokost med lige det, du har lyst til – og jeg kan vugge baby, mens du spiser.

Aflastning, hvis baby græder meget

Det er overdrevet hårdt, når baby græder meget og flere timer i træk i løbet af dagen. Det er svært at forestille sig, men det går lige i hjerte og hjerne, og man føler nærmest, man kan blive en lille smule sindssyg, hvis gråden bare bliver ved og ved.
Jeg kan komme og være hos dig og hjælpe dig med at gå med baby i armene, så du lige får chancen for at trække vejret. Måske vil du lige i bad eller på toilet helt alene og høre dit eget hjerte slå – ofte er det lidt, der skal til, for at du atter er klar til at give din baby al din kærlighed.

Ledsagelse til frisør, træning, massage etc

Det kan være afgørende for dit overskud, at du får lov til at gøre noget for dig selv og dyrke det, du elsker indimellem. Derfor tilbyder jeg, at tage med dig ud af huset og holde øje med baby i barnevognen, mens du bliver forkælet eller får trænet.