Slynger og vikler

Det kan være en stor lettelse i hverdagen at bære sit barn i en slynge eller vikle.
På den ene side får du armene fri og kan lave de fleste af de ting, du plejer, – men samtidig giver du din baby en meget stor tryghed, ro og nærvær.

Skønt nærvær og ro, når baby sover i viklen.

Jeg har altid flere forskellige slynger og vikler med i tasken, når jeg kommer ud til dig, og jeg kan instruere dig i brugen af dem og lære dig selv at binde den.
Når du søger på nettet, kan du måske få den opfattelse, at det er meget vanskeligt at binde en vikle, og at det nærmest kræver særlige uddannelser, – men det er slet ikke tilfældet. Når du har prøvet at binde den et par gange eller tre, så vil du mærke, at det bliver lettere og lettere og meget hurtigt, vil det være helt naturligt og ganske hurtigt for dig at binde viklen.
Der findes mange forskellige måder at binde vikler på afhængig af typen – jeg tager altid udgangspunkt i en simpel binding af en strækvikle. Hvis du så bliver rigtig bidt af slynger og vikler, kan du jo altid udvide repertoiret til andre bindinger og typer af vikler (det kommer i øvrigt af sig selv, når din baby bliver for tung til at sidde ordentligt i strækviklen.)

Genbrugsvikler
De slynger og vikler, jeg sælger, er brugte.
Først og fremmest fordi, det er meget sjældent, at en enkelt bruger kan nå at slide en slynge eller vikle op, men ligeså meget fordi, jeg sætter stor pris på at genanvende tingene og spare lidt på ressourcerne. Og så er det jo en kæmpe fordel for dig, som på denne måde kan erhverve dig en god kvalitetsvikle væsentligt billigere, end de koster fra ny.

Viklerne er altid nyvaskede i Neutral vaskemiddel, så de helt klar til brug med det samme.